Автосервизът разполага с просторни халета снабдени със съвременна и надеждна техника. Това са предпоставки за бързото диагностициране и гаранция за кратък престой за отстраняване на повредите. Извършване на софтуерна диагностика е част от специфичните дейности по  авто ремонт. Сервизът разполага с богата складова база, но при необходимост работи с най-големите вносители на оригинални резервни части и консумативи.

 

Доверете колата си в нашите ръце и няма да сгрешите!

Доверете колата си в нашите ръце и няма да сгрешите!

Автоматични скоростни кутии

Грижим са за вашата кола

Нашите механици се отнасят с голямо внимание към поверените им коли.

Нашите механици се отнасят с голямо внимание към поверените им коли.

Ако имате проблеми с двигателя: автомобилът не пали; гасне; трудно пали; голям разход; мирише на бензин; прегрява;     светят или мигат някакви лампички; не превключва или трудно превключва на     скорост;  придърпва при потегляне; силно пуши; двигателят работи неравномерно, няма мощност … Ако имате проблеми по ходовата част: автомобилът трака, тропа, дрънчи; воланът тегли  наляво или надясно; не работят спирачки, не работи ръчна; при спиране колата бяга наляво или надясно и още куп други затруднения които може да изпарят удоволствието от това да карате собствената си кола, значи сте намерили правилното място!
В нашия сервиз Вие ще получите бързо и коректно обслужване. Нашите механици са специалисти в областта на авто-механиката и с радост ще Ви помогнат да установите и премахнете проблема на колата Ви. Всичко това ще бъде извършено с голямо внимание и към най-малките детайли които в последствие могат да предизвикат повторни затруднения при управляване на автомобила. Не се колебайте – заповядаите при нас!

 

Искате да подобрите колата си?

Ние можем да Ви помогнем!

Ако сте решили че искате да обновите механиката на колата си и за да се чувствате по сигурни когато сте на път или просто някоя част се нуждае от замяна, значи сте дошли на правилното място!

В нашия сервиз можете да получите професионална консултация  за това от какво се нуждае колата Ви. Нащите професионалисти могат също да ви предложат и начини за подръжка на частите на колата Ви, единственото което трябва да направите е да се доверите на техните опитни ръце!

Работата по колата Ви ще бъде възложена на опитни специалисти в областта.

Работата по колата Ви ще бъде възложена на опитни специалисти в областта.